Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap
Pályázatok Hírek, közlemények Szabályozás
Keresés
 az interneten
 a honlapon
 a pályázatok között2011. január 1-jétől hatályos
2011. július 1-jétől hatályos


2011 július 1-jétől érvényes

Rekord az m1-en
A várakozásoknak megfelelően nagyon sokan voltak kíváncsiak 2011. szeptember 6-án, kedden este a Moldova – Magyarország labdarúgó-mérkőzésre az m1-en.

 

A hivatalos mérések szerint 2 millió 200 ezer néző kapcsolódott be a közvetítésbe, 200 ezer fővel több, mint a múlt héten lezajlott Magyarország – Svédország selejtezőbe. A csatorna nézettsége az átlagos másfélszeresére ugrott, ezen belül a fiatal felnőtt nézők száma kb. háromszorosára.  A két félidő között is jelentkeztek különbségek. Az első félidőben nem sokkal a magyar gól után 846 ezren, a második félidő vége felé már kb. 1 millió 21 ezren nézték egy időben az m1 adását. A mérkőzés legizgalmasabb, utolsó negyedórájában pedig a közszolgálati adó nézettsége megelőzte a TV2-ét. Általános tapasztalat, hogy elsősorban a labdarúgás iránt elkötelezett közönség választotta az m1-et a találkozó ideje alatt, a férfiak több mint egynegyede ült a képernyő elé.

A m1 október 11-én közvetíti a következő válogatott labdarúgó mérkőzést, ahol a magyar futballcsapat Finnország legjobbjaival méri össze erejét és tudását. Hajrá magyarok!

 Forrás: AGB Nielsen

előző hír következő hír


-
-
-
Készítette: Dolphinet